0 0
Polnjene želodove bučke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Polnjene želodove bučke

  • 50 min
  • Lahko

Navodila

Deli

Operite bučke in jih prerežite na polovice ter odstranite semena. V vsako polovico dajte žlico melase, posujte s soljo in ščepcem žajblja v prahu.

Vdolbino napolnite s mesom ki je začinjen in bučke prekrijte z drobtinami. Bučke položite v pekač in dodajte približno centimeter vode. Pokrijte in 40 minut pecite v vroči pečici (200 stopinj Celzija).

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Meso za zrezke
Naprej
Polnjene paprike
Nazaj
Meso za zrezke
Naprej
Polnjene paprike

Dodajte Komentar