0 0
Piščančji trakovi v smetanovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Piščančji file
10 dag Slanina
1 x Čebula
1 x Sir topljeni
Rdeča paprika po okusu
Poper po okusu
Sol po okusu
Olivno olje
Muškatni orešček po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji trakovi v smetanovi omaki

  • 30 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

File narežite na trakove, čebulo sesekljajte, slanino pa na drobne kocke. Na olju prepražite čebulo, dodajte slanino, na hitro popražite in dodajte še meso.

Posolite, na hitro popecite in zalijte z vodo. Nato dodajte malo popra, paprike in muškatnega oreščka.

Zavrite vodo, prilijte sladko smetano, počakajte, da zavre in dodajte sir.

Počakajte, da se stopi in pustite kuhati še kakšno minuto in jed je pripravljena.

Zraven lahko postrežete tudi krompirjeve njoke ali pire krompir.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Navadni polpeti
Naprej
Obara z žličniki in telečjim mesom
Nazaj
Navadni polpeti
Naprej
Obara z žličniki in telečjim mesom

Dodajte Komentar