0 0
Piščančji ražnjiči z mangovo solato

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x piščančja prsa narezana
1 žlica Sredozemske začimbe
3 žlice Olivno olje
2 x Limeta sok
1/2 Čebula sesekljana
1 pest Grah
1 x Paprika narezana
1 glava Solata
1/2 Mango narezan na kocke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji ražnjiči z mangovo solato

  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Koščke piščanca stresite v skledo in jih začinite po okusu, nato dodajte 2 žlički olja in sok 1 limete ter dobro premešajte. Koščke piščanca razdelite na 4 majhna nabodala. Na srednje visoki temperaturi segrejte ponev za pečenje in nabodala na vsaki strani pecite 5 do 6 minut, dokler ne zoglenijo in se ne zapečejo.

Medtem naribajte čebulo v skledo in ji dodajte sok ene limete, 1 žlico olja in malo začimb. Dodajte preostale sestavine in dobro premešajte. Solato razdelite na dva krožnika in postrezite z nabodali.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavna omleta
Naprej
Pečeni tunini makaroni
Nazaj
Zelenjavna omleta
Naprej
Pečeni tunini makaroni

Dodajte Komentar