Sestavine
-
4 x Piščančja prsapolovice piščančjih prsi brez kosti in kože
-
Poperpo okusu
-
Solpo okusu
-
1⁄2 skodelice Drobtinepol skodelice
-
4 žlice Maslo
-
1 x Jajcestepeno jajce
-
2 skodelici Omaka za testenine
-
Parmezanpo okusu, nariban parmezan
-
4 rezine Sir Mocarela
-
Testenineneobvezno, po vašem okusu
-
2 žlici Peteršilj - nasekljanza okras, neobvezno, po vašem okusu
Navodila
Pretlačite piščanca tako, da bo sploščen.
Solite in poprajte po vašem okusu.
Potopite sedaj piščanca v jajce in nato še v drobtinah.
Na maslu v vroči ponvi pražite, obračajte in pražite 10 minut oziroma dokler piščanec ne porjavi.
Sedaj odstranite iz ponve.
Dodajte v ponev še omako za špagete.
Temeljito segrejte. Sedaj dodajte piščanca.
Na vrh piščanca damo oziroma položimo rezino mocarele.
Potresite še s parmezanom.
Pokrijte in kuhajte, dokler se sir ne bo stopil.
Postrezite skupaj s špageti.
Po vaši želji okrasite tudi s sesekljanim peteršiljem in z več parmezana.