0 0
Piščančji parmezan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Piščančja prsa polovice piščančjih prsi brez kosti in kože
Poper po okusu
Sol po okusu
1⁄2 skodelice Drobtine pol skodelice
4 žlice Maslo
1 x Jajce stepeno jajce
2 skodelici Omaka za testenine
Parmezan po okusu, nariban parmezan
4 rezine Sir Mocarela
Testenine neobvezno, po vašem okusu
2 žlici Peteršilj - nasekljan za okras, neobvezno, po vašem okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji parmezan

Odličen piščančji parmezan! Malo popražite piščanca v omaki, saj bo omaka piščancu dala odličen okus. Mocarela je tudi pravi sir za to jed. Zagotovo boste ta recept še ponovili.

  • 25 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pretlačite piščanca tako, da bo sploščen.

Solite in poprajte po vašem okusu.

Potopite sedaj piščanca v jajce in nato še v drobtinah.

Na maslu v vroči ponvi pražite, obračajte in pražite 10 minut oziroma dokler piščanec ne porjavi.

Sedaj odstranite iz ponve.

Dodajte v ponev še omako za špagete.

Temeljito segrejte. Sedaj dodajte piščanca.

Na vrh piščanca damo oziroma položimo rezino mocarele.

Potresite še s parmezanom.

Pokrijte in kuhajte, dokler se sir ne bo stopil.

Postrezite skupaj s špageti.

Po vaši želji okrasite tudi s sesekljanim peteršiljem in z več parmezana.

 

 

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjene sardine
Naprej
Palačinke iz pire krompirja
Nazaj
Polnjene sardine
Naprej
Palačinke iz pire krompirja

Dodajte Komentar