0 0
Piščančji fajitas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Piščančja prsa
1 pločevinka Koruza
1 pločevinka Fižol
1 kozarec Salsa
Mešanica začimb za tacos

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančji fajitas

Kuhinja:
  • 8 h 10 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca, koruzo, fižol, salso, in taco začimbe dajte v kuhalnik za počasno kuhanje. Kuhajte na nizki temperaturi, dokler se piščanec ne zmehča in se okusi združijo, približno 8 ur. Piščančje meso razdrobite z vilicami.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Leča, enolončnica po receptu starih očetov
Naprej
Omaka iz jagodičevja
Nazaj
Leča, enolončnica po receptu starih očetov
Naprej
Omaka iz jagodičevja

Dodajte Komentar