0 0
Pečenkina omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Maščobe iz ponve za cvrtje
1 čajna žlička Sol
1 žlica Maslo
1/4 čajne žličke Mleta paprika
6 žlic Moka
1 1/2 skodelice Mleko
1 čajna žlička peteršilja, grobo sesekljanega

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečenkina omaka

  • 10 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Koščke piščanca, ki so se prijeli na ponev, sprostite, dodajte maslo, neprestano mešajte, dokler se maslo ne “razkuha”, dodajte moko, sol in papriko. Temeljito premešajte. Počasi prilijte mleko, kuhajte 2 minuti, dodajte sesekljan peteršilj in prelijte omako v skledo za serviranje.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nevestina torta
Naprej
Ocvrti piščanec
Nazaj
Nevestina torta
Naprej
Ocvrti piščanec

Dodajte Komentar