0 0
Pečena sadna solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1/2 Ananas
1 x Melona
2 x Kivi
1 pest Jagode
1 pest Grozdje
2 x Limeta
10 g Meta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena sadna solata

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Odlična za pripravo na otroških piknikih.

  • 20 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte žar ali ponev za peko na žaru. V velik pekač s hladno vodo položite 6 lesenih nabodal, da se namočijo (tako se ne bodo zažgala).

Ananas olupite in odstranite sredico, melono olupite, nato pa ju narežite na 3 cm velike koščke. Kivi olupite in razrežite na četrtine.
Sadje previdno nataknite na nabodala.

Previdno jih prestavite na žar ali ponev in jih na vsaki strani pecite 2 ali 3 minute, nato pa sadje odstranite z nabodal in ga dajte v skledo ali na krožnik.

Stisnite limetin sok, natrgajte lističe mete, vse skupaj premešajte in postrezite!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Proteinska solata
Naprej
Smoothie s pasijonko
Nazaj
Proteinska solata
Naprej
Smoothie s pasijonko

Dodajte Komentar