0 0
Pečena čebula

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Čebula rdeča
Oljčno olje
Sol
Preliv
80 g Oreh
10 listov Žajbelj
1 žlica Javorjev sirup
2 žlici Vinski kis
2 žlici Voda vrela
1 žlička Čilijevi kosmiči
ščepec Sol
Poper
3 žlice Olivno olje
10 g Meta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečena čebula

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 30 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

  • Preliv

Navodila

Deli

Rdečo čebulo razpolovite do sredice, pri čemer pustite lupino. Prerezane strani namažite z oljem in jih položite na vroč žar z rezano stranjo navzdol. Pražite približno 12 minut, nato jo obrnite z lupino navzdol in pustite, da se peče še 5 minut.

Med čakanjem pripravite preliv: Orehe pražimo na ognju približno 8 minut in občasno premešamo. Rahlo jih zdrobimo in zmešamo z vsemi drugimi sestavinami preliva, razen z lističi mete.

Ohlajene polovice čebule odstranite iz zunanje lupine. Tik pred serviranjem liste mete tanko narežite in jih vmešajte v preliv. Čebulne lističe pokapajte s prelivom in na koncu potresite z malo morske soli.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Limonini piškoti
Naprej
Čokoladni keksi brez laktoze
Nazaj
Limonini piškoti
Naprej
Čokoladni keksi brez laktoze

Dodajte Komentar