0 0
Pečen losos “Chinook” z zelenjavnim prelivom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x (3,6 kg) Losos
po okusu Sol
poi okusu Mleti črni poper
0,5 kg Veliki kreker
1 x Korenje
2 x čebula - drobno sesekljana
1 skodelica Peteršilj
1 čajna žlička Žajbelj
1 čajna žlička Gorčica
1 čajna žlička Timijan
2 x Jajce
1 skodelica Stopljeno maslo, margarina ali slanina
1 skodelica Maslu prepražene krušne drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen losos “Chinook” z zelenjavnim prelivom

  • 4 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Lososu odstranite hrbtenico. Notranjost ribe posujte s soljo in poprom. Zdrobite krekerje.

Dodajte korenje, čebulo, zeleno, peteršilj, začimbe, dobro stepena jajca in stopljeno maslo, margarino ali slanino.

Dobro premešajte in položite v ribjo votlino. Postavite v namaščen pekač in pecite 3 ure pri temperaturi 160 stopinj Celzija.

Odstranite iz pečice in odstranite zgornjo kožo. Obložite z naslednjo mešanico na maslu prepraženih drobtin in mlete čebule. Postavite v pečico in približno 15 minut pražite. Okrasite in postrezite.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hlebček osliča
Naprej
“Rex Sole Supreme” polnilo
Nazaj
Hlebček osliča
Naprej
“Rex Sole Supreme” polnilo

Dodajte Komentar