0 0
Pečen grah

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Sir feta
3 žlice Olivno olje
1 x Čili - rdeči sesekljan
1 x Konzervirana limona
150 g Grah
pest listov Meta
1/2 Limona sok, lupina
Kruh

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečen grah

  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 stopinj C . Feto položite v manjšo posodo za peko in jo pokapljajte z 1 žlico olja, nato pa nanjo razporedite polovico čilija in polovico konzervirane limone. Pecite 20 minut.

Grah blanširajte 2 minuti, nato ga odcedite in še toplega zmešajte s preostalim oljem, čilijem in konzervirano limono, meto in limoninim sokom. Začinite.

V pekač z žlico naložite grah in ga obložite s feto, na vrh pa dodajte dodatne lističe mete, limonino lupinico in pokapajte z oljem. Postrezite s hrustljavim kruhom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Osvežilna pijača s kumaricami
Naprej
Piščančja margerita
Nazaj
Osvežilna pijača s kumaricami
Naprej
Piščančja margerita

Dodajte Komentar