0 0
Pasulj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g belega fižola
400 g bele čebule
400 g prekajenih rebrc
8 strokov česna
1 lovorov list
sol
nekaj zrn popra
2 žlički sladke mlete paprike
1 žlička paradižnikove mezge
feferon ali ostra mleta paprika čisto po želji
1 poravnana žlica moke

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pasulj

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelo znan in okusen srbski fižol – Pasulj. Dober tek!

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Šabesa
Naprej
Juha iz koromača
Nazaj
Šabesa
Naprej
Juha iz koromača

Dodajte Komentar