0 0
Mandljev sladoled

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
500 ml Mandljevo mleko
500 ml Lešnikovo mleko
4 žlice Sladkor
4 žlice Javorjev sirup
500 g Veganski jogurt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mandljev sladoled

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 min + zamrzovanje
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Mandljevo mleko, mleko iz lešnikov, sladkor in javorjev sirup kuhajte na nizki temperaturi, dokler se sladkor ne raztopi (mešanica ne sme zavreti).

Počakajte, da se mlečna mešanica ohladi, nato stepite jogurt.

Mešanico dajte v aparat za sladoled in jo v skladu z navodili proizvajalca sladoleda stepajte.
Sladoled zamrznite in nato postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečen “Grški krompir”
Naprej
Špinačne palačinke
Nazaj
Pečen “Grški krompir”
Naprej
Špinačne palačinke

Dodajte Komentar