0 0
Madžarski golaž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Madžarski golaž

  • 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Meso narežite na precej majhne koščke, ga posujte z moko in položite v ponev, v katero ste dali maščobo. Po okusu dodajte sol in poper. Počasi kuhajte 40 minut in občasno premešajte. Prelijte z vrelo vodo in pustite vreti, dokler se meso ne zmehča.

Druge sestavine kuhajte 20 minut in dodajte eno skodelico vrele vode. Potresite skozi sito, začinite s soljo in poprom ter zgostite z moko. Za omako uporabimo juho, v kateri se je kuhalo meso. Meso položimo na krožnik in ga prelijemo z omako. Kuhano korenje, krompir in narezano papriko je treba položiti na meso in okoli njega, riž pa se lahko razporedi kot obroba.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Chili Con Carne
Nazaj
Chili Con Carne
recept za šunko
Naprej
Šunka “Virginia”
Chili Con Carne
Nazaj
Chili Con Carne
recept za šunko
Naprej
Šunka “Virginia”

Dodajte Komentar