0 0
Limonina omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 skodelica Voda
1/2 skodelice Kristalni sladkor
1 čajna žlička Maslo
1/8 čajne žličke Sol
1 čajna žlička Moka
2 žlici Sok limone

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Limonina omaka

Hitra preprosta omaka za ribje in mesne jedi

  • 5 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dobro zmešajte sladkor, sol in moko. Počasi dodajte vodo. Kuhajte sedem minut.

Dodajte maslo in limonin sok. Postrežemo vroče.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrti piščanec
Naprej
Nizozemska jabolčna torta
Nazaj
Ocvrti piščanec
Naprej
Nizozemska jabolčna torta

Dodajte Komentar