0 0
Lahek piščanec v eni ponvi z medom in česnom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6x piščančja stegna brez kosti in kože
po okusu Sol
po okusu Črni poper
1 žlica Maslo
3x Strok - česen
1 žlica Rjavi sladkor
85 g Med
450 g Stročji fižol
1 čajna žlička Timijan
1 čajna žlička Origano

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lahek piščanec v eni ponvi z medom in česnom

Hitri piščanc pripravljen v eni ponvi

  • 35
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200˚C.

Piščančja stegna solimo in po popramo.

V veliko posodo, odporno na pečico, na srednji temperaturi dajte 1 žlico masla. Položite piščanca in ga na obeh straneh popečite do zlato rjave barve.

Odstranite piščančja stegna in jih postavite na stran.

Odstranite odvečno maščobo.

Dodajte česen, mešajte, dokler ne zadiši, nato dodajte palmov sladkor, med, timijan in origano ter premešajte.

Zmanjšajte temperaturo na nizko. Piščanca položite nazaj v ponev. Piščanca potopite v omako. V ponev dodajte stročji fižol. Pecite 25 minut ali dokler piščanec ni pripravljen.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zdrava mineštra s svežo rukolo
Naprej
Okusna govedina z brokolijem
Nazaj
Zdrava mineštra s svežo rukolo
Naprej
Okusna govedina z brokolijem

Dodajte Komentar