0 0
“Krhavice”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 x Jajce
1/2 skodelice Smetana
1/4 skodelice Kristalni sladkor
1/2 skodelice Mleko
4 skodelice Moka
1 čajna žlička Soda bikarbona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Krhavice”

  • 30 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stepite jajca, dodajte smetano in mleko. Presejte suhe sestavine in jih zmešajte s tekočino, pri čemer uporabite toliko moke, da dobite testo, ki ga lahko valjate, a še vedno ostane mehko.

Dobro premešajte in pustite stati 2 uri. Testo razvaljamo na pomokani deski in ga razvaljamo na debelino 3 mm. Narežite na trakove velikosti 15 x 3 cm.

Ocvremo (180 stopinj Celzija) na obeh straneh. Odcedimo na vpojnem papirju in po želji posujemo s sladkorjem v prahu.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lijakove tortice (“Drechter Kuche”)
Naprej
Testo za sladke zvitke
Nazaj
Lijakove tortice (“Drechter Kuche”)
Naprej
Testo za sladke zvitke

Dodajte Komentar