0 0
Krema Halibut

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

0.5 kg Hladno kuhana riba po možnosti morska plošča
6 dag Maslo
4 dag Moka
0.25 l Mleko
3 dag Naribani sir
Poper po okusu
Sol po okusu
Muškatni orešček po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krema Halibut

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Ribi odstranite kožo in kosti in jo z vilicami pretlačite in položite v posodo; v majhni ponvi raztopite maslo, previdno vmešajte moko in postopoma dodajte mleko.

Ko zavre, odstavite z ognja, dodajte sol, poper in muškatni orešček, prelijte to mešanico po ribi in jo potresite z naribanim sirom ali po želji z drobtinami.

Pečemo v pečici, dokler ne porumeni.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kedgeree
Naprej
Juha iz leče
Nazaj
Kedgeree
Naprej
Juha iz leče

Dodajte Komentar