0 0
Klobasice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

10 x Klobasice ali hrenovke
1/2 žlice Maslo ali žlička olja
1 x Čebula
Sol
Poper
1,5 dl Pivo
2 x Krompir
1/2 Česen

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klobasice

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V segreto ponev dajte maslo ali olje in dodajte narezano čebulo. Ko čebula porumeni, damjte klobase v ponev in zmanjšajte ogenj.

Ko klobasa svetlo porjavi, potresite z drobno sesekljanim česnom, dodajte krompir in ga narežite na “zobotrebce” (najprej narežite na tanke rezine, nato te rezine narežite na čim tanjše palčke).

Pecite vse skupaj približno 3 minute, malo premešajte, začinite s soljo in poprom, nato pa vse skupaj zalijte še s pivom.

Po 3 minutah lonec odstranite. Klobase lahko jeste kot samostojno jed ali jih postrežete s kruhom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji file z biftkom v listnatem testu
Naprej
Juha za mame in hčere
Nazaj
Piščančji file z biftkom v listnatem testu
Naprej
Juha za mame in hčere

Dodajte Komentar