0 0
Juha iz leče

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2.5 l Voda
0.5 kg Rdeča leča
1 x Čebula
3 dag Margarina
3 x Zelena stebla zelene ali nekaj semen
Poper po okusu
Sol po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz leče

Kuhinja:
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Lečo je treba namakati v hladni vodi vso noč.

V ponvi stopimo maslo (margarino), na njej prepražimo lečo, narezano čebulo in na majhne koščke narezano zeleno.

Na ognju mešamo 5 minut.

Nato dodamo vodo in med občasnim mešanjem rahlo kuhamo, dokler se leča ne zmehča.

Vse skupaj precedimo skozi sito, vrnemo v ponev, dodamo poper in sol ter ponovno segrejemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krema Halibut
Naprej
Kugel
Nazaj
Krema Halibut
Naprej
Kugel

Dodajte Komentar