0 0
Jajčna omleta z bučkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 Jajca
1 Buča manjša
1 žlica Olje
ščepec Sol
ščepec Kajenski poper
1 Čebula manjša

Prehranska Vrednost

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajčna omleta z bučkami

Kuhinja:

Hiter in enostaven zajtrk.

  • 10 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Najprej operemo bučko in ji odrežemo pecelj, z olupkom vred jo narežemo na manjše kocke.

Na drobno sesekljamo čebulo in jo prepražimo v ponvi na vročem olju. Nato dodamo na kocke narezano bučko, solimo in pražimo na zmerni temperaturi nekaj minut.

Na popečemo bučko dodamo razžvrkljana jajca, omleto popečemo z obeh strani, dodamo ščepec kajenskega popra in postrežemo s popečenim toastom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ajdovi žganci in kisla repa
Naprej
Zelenjavna mineštra za poletje
Nazaj
Ajdovi žganci in kisla repa
Naprej
Zelenjavna mineštra za poletje

Dodajte Komentar