0 0
Hrustljavi ribji fileji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
50 g Polnozrnat kruh
Oljčno olje
1 x Limona
3 vejice Timijan
350 g Bela riba

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljavi ribji fileji

  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Kruh natrgajte v kuhinjski robot, dodajte 2 žlici olja in naribajte lupinico polovice limone. Naberite lističe timijana (peclje zavrzite) in ščepec črnega popra. Mešanico stepite, da postane lepo drobna.

Na srednje močan ogenj postavite ponev, ki se ne prijema in je odporna na pečico. Medtem ko se segreva, ribje fileje premažite z oljem.

Ribe položite v vročo ponev s kožo navzdol. Na vrh vsakega fileja iztisnite nekaj limoninega soka, nato nanj posipajte drobtine, da jih enakomerno prekrijete, preostale drobtine pa razporedite po ponvi.

Pražite 3 minute (koža bo tako lepo hrustljava), nato ponev prestavite v pečico in pecite 8 do 10 minut oziroma dokler riba ni pečena, drobtine pa zlate in hrustljave.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Smoothie s pasijonko
Naprej
Zelo enostaven veganski burrito
Nazaj
Smoothie s pasijonko
Naprej
Zelo enostaven veganski burrito

Dodajte Komentar