• Domov
  • Sladice
  • “Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)
0 0
“Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/3 skodelice Maslo
3 čajne žličke Pecilni prašek
1 skodelica Kristalni sladkor
1/4 skodelice Drobno narezani oreh
1/4 čajne žličke Sol
1 1/2 skodelice Moka
2/3 skodelice Mleko
1/2 čajne žličke Mleti cimet
1 čajna žlička Vanilijev ekstrakt
1/2 čajne žličke limonin ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)

  • 45 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Maslo stepite, dodajte sladkor in jajce. Dobro premešamo in dodamo moko, pecilni prašek, cimet, orehe, sol, mleko, vanilijo in limonin ekstrakt. 2 minuti stepamo.

Vlijte v pekač za kruh, pripravljen z peki papirjem. Pečemo 30 minut v zmerno vroči pečici (180C).

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata iz jastoga in lososa
Naprej
Mentolova omaka
Nazaj
Solata iz jastoga in lososa
Naprej
Mentolova omaka

Dodajte Komentar