0 0
“Harvardska” pesa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 žlica Koruzni škrob
2 žlici Ali moka
2 - 4 žlice Kristalni sladkor
1/2 čajne Sol
1/4 skodelice Kis
1/4 skodelice Voda
2 žlici Maščoba (maslo ali olje)
3 skodelice Kuhana pesa, narezana na rezine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Harvardska” pesa

  • 15 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte koruzni škrob ali pa moko, sladkor in sol. Dodajte še kis in pa vodo ter med nenehnim mešanjem kuhajte 5 minut. Dodajte maščobo in peso ter pustite stati, dokler omaka ne postane rdeča. Po potrebi ponovno segrejte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Juha iz rdeče pese
Naprej
Drobne curry ribje pogače
Nazaj
Juha iz rdeče pese
Naprej
Drobne curry ribje pogače

Dodajte Komentar