0 0
“Griddle” pecivo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 skodelici Beli koruzni zdrob
2 x Jajca
1/2 skodelice Moka
2 skodelici Pinjenvec
1 čajna žlička Pecilni prašek
2 žlici Maslo
1 čajna žlička Soda bikarbona
1 1/2 čajne žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Griddle” pecivo

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Presejte moko, koruzni zdrob, pecilni prašek, sodo in sol. Ponovno presejemo. Dobro stepite jajca, dodajte pinjenec in združite s suhimi sestavinami.

Stepite do gladkega in dodajte stopljeno maslo. Pečemo na vroči ponvi. Nizozemske gospodinje so rešetko namazale z ravnim delom surove repe, prerezane na pol, da bi preprečile prijemanje. Nekatere so uporabile majhno vrečko iz blaga, napolnjeno s soljo. Postrežemo z rjavim sladkorjem ali pa sirupom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjeve palačinke
Naprej
Nemške jajčne palačinke
Nazaj
Krompirjeve palačinke
Naprej
Nemške jajčne palačinke

Dodajte Komentar