0 0
Goveji kari

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
5 žlic Olivno olje
1 x Čebula majhna
2 kg Mleta Govedina
2 x Paradižnik sesekljan
1 žlica Kari v prahu
1 žlica Mleta paprika
1 žlička Sol
ščepec Črni poper
1 žlička Čili v prahu
300 g Grah kuhan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji kari

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 1 h
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte olje in dodajte čebulo. Kuhajte in mešajte, dokler ne porumeni, 5 do 8 minut. Dodajte govedino in paradižnik. Kuhajte nepokrito, dokler paradižniki ne razpadejo, približno 15 minut.

Dodajte kari v prahu, papriko, sol, poper, čili v prahu. Pokrijte in kuhajte, dokler se okusi ne združijo, približno 30 minut. Odprite pokrov in vmešajte grah. Kuhajte, dokler se ne segreje. Postrezite z rižem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Žličniki iz ajdove moke
Naprej
Kumarična pomaka
Nazaj
Žličniki iz ajdove moke
Naprej
Kumarična pomaka

Dodajte Komentar