0 0
Goveja enolončnica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveja enolončnica

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

2 skodelici moke dodajte malo soli, 1 stepeno jajce in toliko mleka, da dobite čvrsto testo.

Na pomokani deski ga tanko razvaljajte na 1 cm in narežite na 5 cm kvadrate. Govedino narežite na 2.5 cm velike kocke, zalijte z vodo, začinite in kuhajte, dokler se ne zmehča.

Krompir olupimo, narežemo na 1 cm rezine in narežemo čebulo. V vročo juho izmenično polagajte krompir, čebulo, peteršilj in kvadratke testa, ko se krompir skuha je jed končana.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena rebra in kislo zelje s cmoki
Naprej
Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo
Nazaj
Pečena rebra in kislo zelje s cmoki
Naprej
Pensilvanska nizozemska govedina s čebulo

Dodajte Komentar