0 0
Golaž iz stročjega fižola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
800 g Fižol stročji
4 srednje velike Čebula
3 žlice Olje
1 vrečka Pripravljene začimbe za golaž
Sol
Poper
2 čajni žlički Mleta paprika
3 dcl Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Golaž iz stročjega fižola

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo olupite in na drobno sesekljate, stresete jo na vroče olje in pražite, dokler ne postekleni. Nato dodate na približno dva centimetra narezan stročji fižol, dodate še sol in poper, mleto rdečo papriko, popražite in zalijete z vodo.

Jed zgostite s pripravljeno vrečko začimb za golaž in dodate še paradižnikovo mezgo. Na zmerni temperaturi kuhate pol ure oziroma tako dolgo, da se stročji fižol popolnoma zmehča. Poleg postrežete kuhane testenine ali polento.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Stročji fižol s krompirjem in ocvirki ter smetano
Naprej
Preprost in okusen sendvič s čemažem
Nazaj
Stročji fižol s krompirjem in ocvirki ter smetano
Naprej
Preprost in okusen sendvič s čemažem

Dodajte Komentar