0 0
Globoka temna skrivnost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

0.5 kg Datelj
1 skodelica Sladkor
1 skodelica Oreh
4 x Jajce ločena
1/2 skodelice Moka presejana
1 čajna žlička Pecilni prašek
2 čajni žlički Vanilija
1/4 čajne žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Globoka temna skrivnost

  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vse sestavine zmešajte; dodajte stepene jajčne rumenjake in 1 jajčni beljak ter nazadnje vmešajte še druge stepene beljake.

Testo namažite v ponev na debelino 15 cm in pecite 30 minut pri 180 stopinj Celzija.

Eno uro pred serviranjem polovico torte nalomite na kose in jih razporedite na krožnik.

Na to narežite 3 ali 4 banane in eno pločevinko rdečih ali pa tudi belih češenj.

Drugo polovico torte razbijemo in jo v obliki kupa položimo na sadje.

Na to prelijte eno pločevinko zdrobljenega ananasa in pustite stati, dokler ne postrežete.

Vse skupaj premažemo s stepeno smetano in okrasimo s češnjami in orehi.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
“Country Kitchen” Brown Stew
Naprej
Rjavi kruh z melaso in otrobi
Nazaj
“Country Kitchen” Brown Stew
Naprej
Rjavi kruh z melaso in otrobi

Dodajte Komentar