0 0
Enostavna češnjeva marmelada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

2 kg Češnje
1,2 kg sladkor za vlaganje
2 x Limona

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Enostavna češnjeva marmelada

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 1 ura 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vnaprej postavite v zamrzovalnik prazen krožnik, ki ga boste pozneje potrebovali za preizkušanje marmelade. Višnje, sladkor in limonin sok dajte v veliko posodo in nepokrito kuhajte na srednje močnem ognju 35-50 minut ter pogosto mešajte, dokler se marmelada ne zgosti in postane sijoča.

Po 35 minutah z žličko prelijte malo marmelade na enega od ohlajenih krožnikov. Pustite 1 min in v marmelado potisnite konico prsta. Če se začne gubati, je pripravljena. Če zdrsne, kuhajte marmelado še 10 min.

Marmelado z žlico napolnite v kozarce in jih zaprite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski parmezan
Naprej
Kremna juha iz šampinjonov
Nazaj
Veganski parmezan
Naprej
Kremna juha iz šampinjonov

Dodajte Komentar