0 0
Džuveč – riž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Rdeča paprika
1 x Malencan mali
1 x Bučka mlada
1 x Srednje velika čebula
Česen
1 x Korenje
300 ml Pelati
Sol
Poper
1 x Goveja jušna kocka
20 dag Riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Džuveč – riž

  • 45 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V slani vodi skuhajte riž (riž za priloge, ki se ne razkuha). V ločeni posodi prepražite čebulo in česen na olju, solite in popoprajte. Ko čebula porumeni dodajte na drobno narezano korenje… Prilijte malo vode in dušite. Po 15 minutah sesekljajte papriko na majhne koščke (približno na 1 cm velike koščke), malancane in bučke. Podušite. Po 15 minutah dodajte pelate in govejo kocko. Omako še malo za nekaj časa pokuhajte.

V omako dodajte odcejen riž… Vse skupaj še pokuhajte, da se vam bo riž spojil skupaj z omako.

Tako dobite sedaj pripravljeno prilogo za k žaru. Lahko pa jo servirajte kot samostojno jed – kot vegetarijansko rižoto.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganska ovsena kaša
Naprej
Namaz iz leče
Nazaj
Veganska ovsena kaša
Naprej
Namaz iz leče

Dodajte Komentar