0 0
Cvetačni riž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 glava Cvetača
2 žlici Sezamovo olje
1 x Korenje narezan
1 skodelica Soja v stroku zamrznjena
2 stroka Česen
2 x Jajce
3 žlice Sojina omaka
1 x Mlada čebula sesekljana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cvetačni riž

LASTNOSTI:
    • 20 min
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Cvetačo nastrgajte z največjo stranjo strgalnika – končni izdelek naj bo podoben majhnim zrncem riža.

    V ponvi na srednje nizki temperaturi segrejte 1 žlico sezamovega olja. Dodajte korenje in česen ter ju prepražite, približno 5 minut. V ponev dodajte cvetačo, sojo v stroku in preostalo sezamovo olje; hitro prepražite, da cvetača postane mehka (vendar ne kašasta).

    Na sredini naredite jamico, zmanjšajte temperaturo in dodajte jajca. Nežno in neprekinjeno mešajte, dokler se jajca popolnoma ne skuhajo. Tik pred serviranjem vmešajte sojino omako in čebulo.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Fižolova juha s koruznimi cmoki
    Naprej
    Piščančja juha z rižem
    Nazaj
    Fižolova juha s koruznimi cmoki
    Naprej
    Piščančja juha z rižem

    Dodajte Komentar