0 0
Pekoče kozice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
⅓ skodelice Sok limete
⅓ skodelice Med
1 žlička Sojina omaka
1 žlička Olivno olje
1 žlička Poprova omaka
po okusu Sol in poper
2 kg Kozice
1 žlička Čili v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pekoče kozice

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 1 h 30 min
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki skledi zmešajte limetin sok, med, sojino omako in olje. Začinite z začimbami po želji, s pekočo poprovo omako, čilijem, soljo in poprom. Dodajte kozice in jih dobro premešajte, da se obložijo. Pokrijte in za eno uro postavite v hladilnik, da se marinirajo. Lesena nabodala namočite v toplo vodo. Žar na prostem segrejte na srednje visoko temperaturo.

Vzemite nabodala iz vode in nabodite kozice. Na žaru kozice pecite na obeh straneh, dokler ne postanejo rožnate in neprosojne, približno 5 minut na vsaki strani.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domači krekerji
Naprej
Pišanec v slanini
Nazaj
Domači krekerji
Naprej
Pišanec v slanini

Dodajte Komentar