0 0
Zelje s fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skleda Zelje
1 pločevinka Fižol
1 žlička Gorčica
3 žlice Kis
2 žlici Olje
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelje s fižolom

Zelje se uporablja v različnih kuhinjah po vsem svetu. Lahko ga jemo surovega v solatah, fermentiranega za pripravo kislega zelja ali kimčija ali kuhanega v jedeh, kot so zelena solata, juhe, enolončnice, ocvrtki in druge jedi.

  • 5 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelje narežite na zelo tanke trakove, lahko pa ga tudi naribate.

Fižol iz konzerve stresite na cedilo in ga sperite pod tekočo vodo. Dodajte ga zelju.

Zeljno solato začinite s soljo in poprom, dodajte žličko gorčice, prilijte kis in olje ter dobro premešajte. Poskusite in po okusu prilagodite začimbe. Dober tek!

(Foto: Instagram/rastlinesofine)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čičerika s tuno
Naprej
Jajčevec s čičeriko
Nazaj
Čičerika s tuno
Naprej
Jajčevec s čičeriko