0 0
Piščančje prsi z drobnjakom in feto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Piščančje prsi
100 g Sir feta
2 žlici Drobnjak
1 žlica Olivno olje
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piščančje prsi z drobnjakom in feto

  • 45 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.

V piščančje prsi naredite vodoravno zarezo, da nastane žepek.

V skledi zmešajte nadrobljen feta sir in sesekljan drobnjak. Piščančje prsi nadevajte z mešanico fete in drobnjaka ter nežno pritisnite, da se odprtina zapre. Piščančje prsi začinite s soljo in poprom.

Na srednji temperaturi segrejte oljčno olje v ponvi, ki je primerna za pečico. Piščančje prsi na vsaki strani pecite 3 minute, da postanejo zlato rjave barve.

Ponev prestavite v ogreto pečico in pecite 15-20 minut oziroma dokler piščanec ni pečen. Piščanca vzemite iz pečice in ga pred rezanjem pustite nekaj minut počivati.

Polnjene piščančje prsi postrezite z zelenjavo ali solato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kozice z drobnjakom
Naprej
Krompirjeva solata z drobnjakom
Nazaj
Kozice z drobnjakom
Naprej
Krompirjeva solata z drobnjakom

Dodajte Komentar