0 0
Lignji na ponvi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
500 g Lignji
100 ml Olivno olje
Česen 2 celi glavi
4 žlice Peteršilj
Sol in poper
85 ml Belo vino
Čili

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lignji na ponvi

  • Porcije 30
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pripravite tržaško omako. Drobno sesekljajte česen in peteršilj ter začinite s soljo in poprom. Vse skupaj stresite v skodelico z olivnim oljem in premešajte.

V ponvi segrejte olje in nanj položite lignje. Pecite jih nekaj minut, da spustijo vodo. Tekočino odlijte in prilijte še 1 žlico olja.

Sesekljajte čili in ga dodajte v ponev. Lignje pecite še 10 minut, nato pa jih prelijte s tržaško omako in pecite toliko časa, da bodo pečeni po vašem okusu.

Dober tek!

(Foto: Instagram/airfryerenfamilia)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Taco skodelice
Naprej
Nadevane sardele
Nazaj
Taco skodelice
Naprej
Nadevane sardele