0 0
Kisla repa s fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

450 g Kisla repa
400 g Fižol
Čebula
3 žlice Olja
Sol in poper
ščepec Timijan
2 žlički Koruzna moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kisla repa s fižolom

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 2 uri
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čez noč namočite fižol in ga nato kuhajte 2 uri. Kislo repo pa kuhajte pol ure.

Na olju popražite sesekljano čebulo in jo zmešajte s koruzno moko, zmešano z malo vode.

Mešanico čebule in moke prelijte v kuhan fižol. Dodajte repo in ostale začimbe. Dobro premešajte in kuhajte še 20 minut.

Repo s fižolom po želji zabelite z ocvirki. Dober tek!

(Foto: Instagram/mojirecepti)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sladka repa kot priloga
Naprej
Losos z rukolo
Nazaj
Sladka repa kot priloga
Naprej
Losos z rukolo