Odkrijte hitre nasvete za zdrave recepte, da boste lahko pripravili zdrave obroke za vas in vašo družino. Spoznajte, kako je zdravo prehranjevanje lahko preprosto z...
Z vodo prelijte: sodo, datlje. Odstavite, da se ohladijo. Smetana: stepanje, plus dodajte sladkor. V mešanico z datlji izmenično dodajte: jajca, kakav, moko, sol, vanilijo. Vlijte v pekač, po vrhu...
Ali ste vedeli, da je čaj Taheebo dober za vaše zdravje? Tukaj je nekaj odličnih razlogov, da že danes začnete piti čaj Taheebo. Preberite si članek, da bste izvedeli več...
Na maščobi prepražite slano svinjino, da postane hrustljava, jo odstranite in dodajte fižolu. Nato na maščobi prepražite čebulo. Dodajte govedino. Premešajte in počasi kuhajte 5...
Zmešajte jajce, sladkor in maslo ter jih dobro stepite. Zmešajte moko, pecilni prašek in sol ter jih izmenično s tekočino dodajte jajčni mešanici. Dodajte rozine. Vlijte v namaščen pekač in...
Kaj je glicin in kakšne so njegove koristi za zdravje? Glicin je aminokislina, eden od gradnikov beljakovin. Kot aminokislina je naravno prisoten v živilih živalskega izvora, kot so meso, perutnina,...
Lepo sesekljajte Suet in kandirano lupino, operite in osušite ribez, tudi rozine operite, vse suhe sestavine zmešajte, dodajte dobro razžvrkljana jajca, dajte v namaščeno posodo...
Lečo je treba namakati v hladni vodi vso noč. V ponvi stopimo maslo (margarino), na njej prepražimo lečo, narezano čebulo in na majhne koščke narezano zeleno. Na ognju mešamo 5...
Ribi odstranite kožo in kosti in jo z vilicami pretlačite in položite v posodo; v majhni ponvi raztopite maslo, previdno vmešajte moko in postopoma dodajte mleko. Ko zavre, odstavite z...