Navodila Na srednje močnem ognju v večjem loncu segrejte malo olja. Dodajte čebulo in česen ter pražite, dokler ne postaneta mehka in dišeča. Dodajte riž in ga pražite kratek čas,...
Pripravite espresso. Mleko kuhajte v pari, dokler ni vroče in penasto. Espresso prelijte v skodelico. V skodelico vlijte kuhano mleko in na vrhu ustvarite plast pene. Čokoladni sirup pokapajte po...
Sesekljano čebulo popražite na masti in dodajte mleto meso, jušno kocko in začimbe. Dobro premešajte in dušite, vmes pa prilivajte vodo. Dušite toliko časa, da se meso zmehča. Skuhajte riž...
Kruh narežite na majhne kocke. Na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljan česen in ga pražite 1 minuto. V ločeni skledi z vilicami zdrobite paradižnike in jih dajte v...
Zmešajte moko, sladkor v prahu, zmehčano maslo in sol. Mešajte, da mešanica postane podobna grobim drobtinam. Mešanici dodajte razžvrkljano jajce in vino. Mešajte, dokler se testo ne združi. Testo prenesite...
Začnite z ločevanjem jajc. Beljake dajte v večjo posodo za mešanje, rumenjake pa v manjšo posodo za mešanje. Rumenjakom dodajte sladkor in stepajte toliko časa, dokler zmes ne bo postala...
Za pripravo testa zmešajte moko, sladkor in sol. Vmešajte maslo. Dodajte rumenjake; premešajte z vilicami. Po žlicah vmešajte vino, dokler se testo ne zlepi. Iz testa oblikujte kroglo in jo...
Za skorjo: V skledi zmešajte sestavine italijanske skorje. Razporedite na majhen krožnik. Za posip: V drugi manjši skledi zmešajte sestavine posipa. Pripravite sardine: Sardine osušite s papirnato brisačo. Obe strani...
V skledi zmešajte moko, papriko, česen v prahu, čebulo v prahu, sol in poper, da dobite zmes za premaz. V drugi skledi stepite mleko in jajca, da naredite jajčni preliv....
Paradižnik, paradižnikovo pasto, peteršilj, česen, origano, sol in poper dajte v kuhinjski robot; zmešajte do gladkega. V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in kuhajte, dokler se...