Segrejte pečico na 190 °C. Pekač namažite z oljčnim oljem. V veliki skledi zmešajte zdrobljen tofu, peteršilj, koper, oljčno olje, sol in poper. Dobro premešajte. Vsak list testa premažite z...
Pečico segrejte na 190 °C. V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte 2 žlici oljčnega olja. Dodajte sesekljano čebulo in jo pražite, dokler se ne zmehča in postane prosojna. Dodajte...
Narežite klobaso na kolobarje, nato na kuhalnik pristavite nad ponev. Vlijte v ponev žlico olja in kolobarje dobro popecite z obeh strani, da kolobarji dobijo temno rjavo in postanejo hrustljavi....
Narežite krompir na kolobarje in nasekljajte čebulo. V veliki ponvi segrejte olje in dodajte meso. Popecite vse strani, dokler ne postane zlate rjave barve. Odstranite meso iz ponve in dodajte...
Na srednji temperaturi segrejte. Eno stran rezin kruha enakomerno namažite s prelivom. Na štiri rezine kruha položite eno rezino švicarskega sira, 2 rezini govedine, 1/4 skodelice kislega zelja in drugo...
pekač popršite z oljčnim oljem v spreju, da se namasti. Dno in stranico pekača obložite s papirjem za peko, ki se ne prijema, in pustite, da stranice segajo čez. Sladkor...
Pečico segrejte na 160 °C. Ponev premažite s stopljenim maslom. Sladkor, kavo in med kuhajte v ponvi na nizki temperaturi 5 minut oziroma dokler se sladkor ne raztopi in sirup...
Liste vlečenega testa preštejte in štiri liste dajte na stran (dva za dno in dva za vrh). Pekač dobro naoljite z oljem. Položite križno na dno dva lista testa, tako...
Pripravite si vlečeno testo, oblikujte v hlebček, namastite z oljem in pokrijte. V višjo posodo dajte vodo, postavite na ogenj in počakajte, da zavre. Špinačo za 3 minute namočite v...
Čebulo na tanko narežite na rezine in potresite s soljo. Lahko jo na tanko narežete tudi nekaj ur pred uporabo. Takšna čebula bo postala mehka in sočna ter bo izgubila...