Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana. V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho...
Zavrite lonec s slano vodo. Testenine skuhajte in prihranite 100 ml vode za testenine. Medtem na srednji temperaturi segrejte oljčno olje in prepražite sesekljan česen, da se zmehča in postane...
Riž sperite pod hladno vodo in ga zmešajte z 1 žlico soli in 2 skodelicama hladne vode. Riž zavrite in pokrijte s pokrovom ter zmanjšajte temperaturo. Kuhajte 15 minut ali...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Na pladenj položite narezano cvetačo in jo posujte s čilijevimi kosmiči in kančkom olivnega olja. Pecite 30 minut, na polovici...
Tempeh narežite na čim tanjše rezine in jih zložite eno na drugo in jih prečno narežite na drobne rezine. Tempeh prepražite na olju na srednje visoki temperaturi. Začinite ga z...
V manjši skledi zmešajte limetin sok, vino, javorjev sirup in sesekljan česen. Rižev papir namočite v vodi za 10 sekund in ga položite na delovno površino. Vse sestavine za nadev...
Zmešajte mleto meso, sesekljano zelje, zeleno čebulo, sesekljan česen, nariban ingver, sojino omako, ostrigino omako, sezamovo olje, sol in črni poper po okusu. Dobro premešajte, da se vse sestavine enakomerno...
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...