Navodila Na srednje močnem ognju v večjem loncu segrejte malo olja. Dodajte čebulo in česen ter pražite, dokler ne postaneta mehka in dišeča. Dodajte riž in ga pražite kratek čas,...
V loncu na srednji temperaturi segrejte zalogo daši, narezanega piščanca, korenje, sojino omako, vino, sladkor in sol. Kuhajte, dokler piščanec na sredini ni več rožnat, 5 do 7 minut. Dodajte...
V lonec dodajte alge in vodo ter pustite, da se rehidrirajo približno 30 minut. V lonec z vodo in z algami dodajte na trakove narezano korenje ter vino in sojino...
Pasto iz rdečega fižola zavijte v aluminijasto folijo in postavite v zamrzovalnik, da se strdi, vsaj eno uro. V skledi, primerni za mikrovalovno pečico, temeljito zmešajte riževo moko in zeleni...
Operite riž in ga skuhajte. Iz tofuja iztisnete čim več vode. Rižu dodajte zdrobljen tofu. Sezamova semena zmeljite v možnarju in jih prav tako dodajte rižu. Za veganski unagi odrežite...
Na močnem ognju zavrite vodo. Vmešajte ovsene kosmiče in zmanjšajte temperaturo, da voda rahlo vre. Nastavite časovnik za 10 minut. Ovsene kosmiče občasno premešajte, da se enakomerno skuhajo. Ko bo...
Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Na olju popražite indijske oreščke in sesekljano čebulo. Dodajte kumino, gorčična semena in čili. Dodajte nariban ingver in pražite, da čebula postekleni. V ponev dodajte na tenko narezano korenje, grah...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....