0 0
Zelenjavna nabodala z bio tofujem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
50 ml oljčnega olja
100 ml sojine omake
1 strok česna
malo sesekljanega peteršilja
1 bučka
1 rumena paprika
1 zelena paprika
400 g bio tofuja navadnega ali s čilijem
8 nabodal

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelenjavna nabodala z bio tofujem

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

odlična zdrava zelenjavana nabodala.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Za marinado zmešamo oljčno olje, sojino omako, sesekljan česen in peteršilj. Zelenjavo in tofu narežemo na kocke ali trikotnike. Prelijemo jih s pripravljeno marinado in jih za 1–2 uri postavimo v hladilnik.
2
Narejeno

Žar

Marinirane kocke zelenjave in tofuja izmenično nabadamo na nabodala, ki jih nato na žaru pečemo 3–4 minute na vsaki strani.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavni muffini za slastna jutra
Naprej
Krompirjevi polpeti
Nazaj
Zelenjavni muffini za slastna jutra
Naprej
Krompirjevi polpeti

Dodajte Komentar