Sestavine
-
Olje za pekomalo
-
Poper
-
Paprikapol rdeče paprike in pol rumene paprike, narezana na trakove
-
1 x Čebulanarezana na trakove
-
10 x Šampinjoni10 šampinjonov, narezanih na četrtine
-
Brokolinarezan
-
50 ml Sojina omaka
-
20 x Češnjev paradižnik
-
200 g Kuhan riž
-
300 g Goveji zrezeknarezan na trakove
-
Navodila
Goveje trakove začinite s poprom in na hitro popecite v vročem voku z malo olja, da bo meso v notranjosti še vedno surovo.
Odstranite meso in v segreti ponvi z malo olja na visoki temperaturi pražite zelenjavo približno okoli 5 minut.
Dodajte meso, zalijte s sojino omako, dobro mešajte, ko boste pražili še 2 minuti.
Jed razporedite po krožniku in v drugi skodelici postrezite še riž.