0 0
Veganske “jastogove” štručke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 pločevinka Palmovo zelje odcejeno, sesekljano
1 žlica Avokadovo olje
1 čajna žlička Začimbe za morske sadeže
1 ščepec Sol
1 ščepec Mleti črni poper
¼ skodelice Veganska majoneza
1 steblo Zelena sesekljana
½ Čebula šalotka zmleta
1 x Limona stisnjena
2 čajni žlički Kapre
½ čajne žličke Koper
½ čajne žličke Sezamovo seme
2 x Štručka prerezani na pol
2 žlici Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganske “jastogove” štručke

LASTNOSTI:
  • Vegansko

Štručke za vse vegane, ki pogrešajo okus jastoga.

  • 45 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 stopinj C.

Osušite palmovo zelje in ga prelijte z avokadovim oljem. Obložite ga z začimbami za morske sadeže. Začinite jih soljo in poprom. Položite jih v pekač in v ogreti pečici pecite 20 minut.

V veliki skledi zmešajte vegansko majonezo, zeleno, šalotko, limonino lupino, sok 1/4 limone, kapre, koper, sezamova semena in sol. Dodajte pečeno palmino zelje in premešajte, da se obloži.

Štručke prerežite na pol in premažite z oljčnim oljem. Pražite v ponvi na srednje visoki temperaturi, da rahlo porjavijo, približno 1 minuto. Na vsako polovico enakomerno dodajte mešanico palmovega zelja in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganski jagodni sladoled
Naprej
Veganska majoneza
Nazaj
Veganski jagodni sladoled
Naprej
Veganska majoneza

Dodajte Komentar