0 0
Veganska vroča čokolada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
350 ml Rastlinsko mleko
1 žlička Kakav v prahu
1 žlička Cimet
1/2 žličke Muškatni orešček
1/2 žličke Kava
1 strok Kardamom
1 x Vaniljev strok
1 žlica Agavin sirup
Veganska smetana za stepanje
Veganska čokolada

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Veganska vroča čokolada

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 10 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Dve tretjini mleka prelijte v lonec, dodajte kakav, cimet, muškatni orešček, strok kardamoma in kavo. Na srednje močnem ognju zavrite. Kuhajte 2 minuti.

Zmanjšajte temperaturo na srednjo ter vmešajte vaniljo in agavin sirup. Preostalo mleko spenite. Precedite vročo čokolado v dve skodelici, odstranite cimet in strok kardamoma, nato pa nežno vlijte spenjeno mleko.

Na vrhu dodajte stepeno smetano, čokoladne rezine ter po ščepec cimeta in muškatnega oreščka, če želite.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Breskov drobljenec
Naprej
Piščanec v arašidovi omaki
Nazaj
Breskov drobljenec
Naprej
Piščanec v arašidovi omaki

Dodajte Komentar