0 0
Sredozemska zelenjava na pladnju

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 manjše Buča narezana na majhne koščke
1 x Čebula rdeča narezana na tanke kolobarje
3 stroki Česen
300 g Češnjev paradižnik
Sir za žar
1/4 čajne žličke Kumina semena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sredozemska zelenjava na pladnju

Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 stopinj celzija. Na poljubno velike kose narežite bučke, čebulo in česen ter jih položite v pekač. Premažite jih z oljčnim oljem in začinite po lastnem okusu ter pecite 10 minut.

V ponvi kuhajte češnjeve paradižnike in na vrh položite rezine sira za žar ter po želji potresite s kumino in čilijem. Kuhajte še 10 minut, dokler paradižniki ne počijo in izpustijo sok, sir pa se zlato obarva.

Stroke česna iztisnite iz lupine in jih zmešajte z oljem in paradižnikom, ki ste ga pripravili v ponvi. Po želji postrezite z mehkimi ploščatimi kruhki ter humusom ali pekočo omako.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kosmuljina pita
Naprej
Krompirjevi žepki
Nazaj
Kosmuljina pita
Naprej
Krompirjevi žepki

Dodajte Komentar