0 0
Spomladanska juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
Por
Stebelna zelena
Bučka
350 g Krompir
750 ml Piščančja juha
150 g Grah
2 žlici Meta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spomladanska juha

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednje nizki temperaturi segrejte olje. Dodajte por, zeleno in bučke ter jih kuhajte 10 minut oziroma dokler se zelenjava ne zmehča.

V ponev dodajte krompir in juho. Segrevanje povečajte na srednje visoko temperaturo. Pokrijte in zavrite. Zmanjšajte temperaturo na srednjo in kuhajte 15 minut ali dokler krompir ni mehak. Dodajte grah in kuhajte še 3 minute.

Juho razdelite v sklede za serviranje. Po želji potresite z meto. in po želji dodajte rezance.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Puranji golaž
Naprej
Kuhan stročji fižol in krompir v paradižnikovi omaki
Nazaj
Puranji golaž
Naprej
Kuhan stročji fižol in krompir v paradižnikovi omaki

Dodajte Komentar