0 0
Špinača z mlado čebulico in slanino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
0.5 Čebula
200 g Sveža špinača
100 g Slanina lahko uporabite tudi šunko
2 x Čebula - mlada
3 x Strok - česen
Peteršilj po okusu
Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špinača z mlado čebulico in slanino

Ta jed ponudite kot prilogo, super pa se lahko obnese tudi kot nadev za palačinke, pite ali žepke.

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Operite špinačo, osušite in narežite jo na trakove. Čebulo in slanino narežite na koščke, mlado čebulico narežite na kolobarje, peteršilj pa nasekljajte.

Prepražimo čebulo in pa slanino v ponvi na olju. Dodajte špinačo in pražite na srednje močnem ognju, dokler tekočina ne izhlapi. Dodajte še strt česen, mlado čebulo in pa še peteršilj. Sestavine premešajte, na kratko prepražite in odstavite.

 

 

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Torta iz polente
Naprej
Pečen pastinak
Nazaj
Torta iz polente
Naprej
Pečen pastinak

Dodajte Komentar