0 0
Sobotna večerja

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Hlebček kruha
Češnjev paradižnik
Zelene olive
100 g Salama pepperoni
2 žlici Olivno olje
1/2 Čebula
2 stroka Česen
Rdeča paprika
2 žlici Paradižnikova pasta
370 g Kisla smetana
Peteršilj
350 g Nariban sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sobotna večerja

  • 40 minut
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Odrežite zgornjo tretjino hlebca. Izdolbite kruh in pustite 2 cm debelo steno. Zgornji in notranji del kruha dajte na stran.

Kruh položite na pekač in ga popršite z oljem. Pecite 20 minut ali dokler ne postane hrustljav. Rezervirano zgornjo in notranjo stran kruha narežite in položite na pladenj skupaj s paradižnikom, olivami in 20 g salame. Poškropite z oljem. Pecite 10 minut ali dokler kruh ni hrustljav.

Medtem v veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje in dodajte čebulo, česen, papriko in preostalo salamo. Med pogostim mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte paradižnikovo mezgo, kislo smetano in sir ter mešajte, dokler se ne stopijo.

Z mešanico sira napolnite hlebček. Na vrh dodajte pečen paradižnik, oljke in feferone. Potresite s peteršiljem in postrezite s kruhom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krača s češnjevo glazuro
Naprej
Medena pita
Nazaj
Krača s češnjevo glazuro
Naprej
Medena pita

Dodajte Komentar