0 0
Sarajevski čevapčiči z lepinjo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Paradižnik nekaj paradižnikov po vaši želji
1 x Lepinja
Sol po okusu
1 x Čebula
480 g Sarajevski čevapčiči pakirani čevapčiči

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sarajevski čevapčiči z lepinjo

Kuhinja:

Čevapčići so bosanska tradicionalna jed (Sarajevo, Banja Luka...). Sicer izvirno prihajajo iz Perzije in se imenujejo "gevab".

  • 30 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo na tanko narežite na rezine in potresite s soljo. Lahko jo na tanko narežete tudi nekaj ur pred uporabo. Takšna čebula bo postala mehka in sočna ter bo izgubila svojo ostrino.

Pred uporabo narežite paradižnik, zmešajte s čebulo in dodajte še ščepec soli. Ponovno premešajte.

Čevapčiče pecite na segretem žaru ali pa v ponvi, dokler niso na zunaj lepo zapečeni, znotraj pa mehki in sočni.

Okrasite s čebulo in paradižniki ter postrezite z rahlo ogreto lepinjo.

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkove kroglice
Naprej
Begova čorba
Nazaj
Korenčkove kroglice
Naprej
Begova čorba

Dodajte Komentar